Nytt kjøkken med optimal plassutnyttelse

Norsk kvalitet og design

Da Edda og Olli bestemte seg for å totalrenovere leiligheten sin på St. Hanshaugen i Oslo, hadde de ett klart mål – kjøkkenet skulle benytte norske materialer og leveres av en norsk leverandør. Valget falt naturlig på Kistefos Møbler.

– Det var flere grunner til at vi valgte Kistefos Møbler. Estetikk, kvalitet, moderne modeller produsert i heltre, mange fargevalg og den fantastiske kundeopplevelsen, sier Edda.


Kjøkkenet er i Ultra-serien
Frontene er malt i fargen Timian, NCS kode S6005-G80Y
Benkeplaten er oljet i Mørk Gråoljet


Med overtakelse av leiligheten fra 1933 valgte de å totalrenovere, og bygge om romløsningene. Når den «nye» leiligheten var tegnet, brukte de god tid på finne den rette kjøkkenleverandøren. Valget av Kistefos Møbler var basert på flere faktorer - kvaliteten på produktene, den norske leveransen av heltre, samt frakt og montering inkludert i prisen – en pakke og pris som andre leverandører ikke kunne matche.

– Gjennom hele prosessen var selgere hos Kistefos Møbler til uvurderlig hjelp. De veiledet oss stødig gjennom jungelen av valgmuligheter. Alt fra hvordan vi kunne utnytte kjøkkenarealet på best mulig måte, til stil og fargekombinasjoner, deler Edda.

Når kjøkkenets design ble bestemt, var det klart at funksjonalitet måtte være i fokus. En gjennomtenkt planløsning for å sikre optimal utnyttelse av plassen med 2,7 meters takhøyde og litt skjeve vegger. Løsningen ble tydelig definerte arbeidssoner og godt organiserte arbeidsflater. Med fokus på farger, materialvalg og oppbevaringsløsninger, falt valget naturlig på Ultra-serien.

Med bærekraftige materialer som benkeplate i heltre eik og fronter i kvistfri bjerk, fikk de et kjøkken som er estetisk vakkert, og som kan vare i generasjoner. Seks uker etter at kjøkkenet ble tegnet, var det på plass i leiligheten. Monteringen gikk raskt og kjøkkenet var oppe på noen timer.

– Vi ble mektig imponert over de dyktige montørene hos Kistefos Møbler, sier Edda.

Leiligheten er nå solgt, og de nye eiere er kjempefornøyde med både kjøkkenet og leiligheten. Edda og Olli har nylig fått en sønn og har valgt å flytte til Dokka. De er nå i full sving med et nytt og større prosjekt. Til sommeren (2024) flytter de inn i en flunkende ny funkisbolig de holder på å bygge. Hvem skal dere velge kjøkken fra denne gangen?

– I det nye huset blir det selvsagt kjøkken fra Kistefos Møbler, denne gangen også, smiler Edda.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Karianne Osufsen

Kjøkken/interiør Designer

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram