Nytt kjøkken? Oppgrader med et heltre kjøkken fra Kistefos Møbler

Leter du etter et nytt kjøkken som både er vakkert og funksjonelt? Da bør du vurdere et heltre kjøkken fra Kistefos Møbler. Vi tilbyr kjøkkeninnredning av høy kvalitet, laget av norske materialer av dyktige håndverkere. Våre kvalitetskjøkken er håndlaget og har en tidløs design som vil vare i generasjoner.

Fordeler med et heltre kjøkken

Tidløs skjønnhet: Heltre treverk er et naturlig materiale med en unik patina som bare blir vakrere med tiden. I motsetning til trendbaserte materialer som plast og laminat, vil et heltre kjøkken aldri gå av moten, og vi blir aldri lei av lukten av heltre når vi åpner skuffer og skap.

Varighet: Heltre treverk er utrolig sterkt og holdbart, og tåler mye slitasje. Med riktig vedlikehold kan et heltre kjøkken vare i generasjoner.

Unikt uttrykk: Hvert trestykke er unikt, og gir ditt kjøkken et personlig og eksklusivt preg. Du kan velge mellom en rekke forskjellige stiler og farger for å finne den perfekte stilen for ditt hjem. Kistefos Møbler tar kvaliteten ennå lenger ved bruke kvistfri bjørk på alle fronter.

Et godt valg for miljøet: Heltre treverk er et fornybart materiale, og produksjonen av heltre kjøkken har et lavere miljøavtrykk sammenlignet med kjøkken laget av andre materialer.

- Varig skjønnhet, norsk kvalitet

Klikk på bildene for å se de elegante detaljene og bli inspirert

  Norsk kvalitet og norsk produsent

  Kistefos Møbler er en stolt norsk bedrift med over 25 års erfaring. Vi bruker kun de beste materialene og håndverkere, og alle våre kjøkken er laget i Norge.

  Vi hjelper deg å finne gode løsninger

  Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

  Gry K. Nyhus

  Kjøkken/interiør Designer
  E: 
  Gry

  Karianne Osufsen

  Kjøkken/interiør Designer

  Besøk vårt showroom

  Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
  Les mer
  Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
  chevron-down
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram