Norske kvalitetsmøbler fra Kistefos Møbler

Stadig flere privatpersoner tar ansvar og prioriterer varighet og kvalitet når de bestiller møbler. Vi er stolte over å være en norsk produsent som fokuserer på å bringe ekte kvalitet inn i hjem og hytter gjennom våre kjøkken, garderober, senger og baderomsinnredning.

Bestill vår katalog

Se alle produkter

Kvalitet som varer
Å velge norsk kvalitet med Kistefos Møbler betyr å investere i varige verdier. Våre møbler er laget for å vare, ikke bare i form av holdbarhet, men også i stil. Vi streber vi etter å levere tidløse design som vil glede generasjoner.

Bærekraft og lokalt ansvar
I tillegg til å produsere møbler av høy kvalitet, er Kistefos Møbler også dedikert til bærekraft og lokalt ansvar. Vi bruker materialer av beste kvalitet fra bærekraftige kilder, og vår produksjon er basert på prinsippene om minimalt avfall og miljøvennlighet. Ved å velge våre produkter støtter du ikke bare håndverk i Norge, men også en sunnere planet for fremtidige generasjoner.

Besøk vårt showroom på Dokka
Vi inviterer deg til å besøke vårt showroom på Dokka. Utforsk vårt utvalg av kjøkken, garderober, senger og baderomsinnredning i en hyggelig atmosfære. La deg inspirere og få hjelp til å skape et hjem som gjenspeiler kvalitet, stil og personlighet.

Her finner du oss - Se kart

Kontakt oss i dag for å planlegge ditt besøk til vårt showroom

Avtal time i Showroom

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram