Synk enda dypere inn i drømmeland med god seng på hytta

Hytta er stedet for hvile og ro. Med en god seng fra oss kan du ta hyttekosen enda et steg videre.

Vi i Kistefos Møbler er stolte over å presentere vårt utvalg av senger som vil gjøre soverommet ditt til et sted du virkelig kan slappe av. Vårt fokus på kvalitetshåndverk og tidløst design gir deg muligheten til å velge senger som ikke bare gir en god natts søvn, men også gir en estetisk og praktisk dimensjon til rommet.

Sjekk ut vårt varierte utvalg

Vi har ulike modeller av dobbeltsenger, familiekøyer, veggmonterte senger og køyesenger. Sengene er like praktiske som de er estetiske. Alle sengene har skuffer med praktisk lagringsplass. 

Velg blant våre smakfulle stiler klassisk, trend eller ultra, og behagelige farger for å matche hyttas atmosfære. Legg til små detaljer som gir møblene en personlig touch, for eksempel med håndtak av lær eller metall.

Resten av soverommet

Til en solid seng trengs en god madrass. Vi prioriterer kvalitet og samarbeider derfor med Brumunddal Ullvarefabrikk.

Sjekk også ut nattbord og garderobeløsninger til soverommet.

Tidløs klassiker

Våre møbler er designet for å vare gjennom tidens tann. Med tidløse former og nøye utvalgte materialer, vil disse sengene være et varig møbel i ditt soverom.

Garantert kvalitet

Hos oss i Kistefos Møbler er vi lidenskapelig opptatt av å levere møbler som ikke bare er flotte å se på, men også er av ypperste kvalitet. Våre senger er laget med dedikasjon og omhu, slik at du kan nyte dyp og god søvn i et møbel som er skapt for å vare i generasjoner. 

Trenger du mer inspirasjon? Besøk vårt showroom på Dokka på vei til hytta. Vi gir deg eksperthjelp, idèer og inspirasjon og et uforpliktende tilbud. Kontakt oss.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram