Fornye badet på hytta?

Gi badet ditt en makeover med robuste, funksjonelle og flotte baderomsmøbler fra Kistefos Møbler.

Vårt mangfoldige utvalg av baderomsmøbler, som inkluderer praktiske høyskap, romslige skuffer, stilsikre speil og elegante servanter, gir deg muligheten til å gi badet på hytta en makeover.

Baderomsinnredning

Vårt mål er å hjelpe deg med å skape et bad som ikke bare er funksjonelt, men også stilrent. Vi forstår betydningen av å beholde hyttas sjarm samtidig som du oppdaterer til moderne komfort. Derfor kombinerer våre baderomsmøbler funksjon og estetikk på en måte som følger hyttas karakter ved hjelp av naturlige materialer og delikate farger.

Vi har et bredt utvalg baderomsinnredning som skap, skuffer og servanter i ulike stiler og farger.

Servanter

Naturlige, autentiske materialer bygger opp under hyttekosen. Møblene fra Kistefos er laget av bunnsolid heltre og varer i generasjoner. Vi har servanter av stein, porselen og betong.

Speil

Et rustikt speil med treramme kan skape en følelse av sjarm og varme på hyttebadet. Velg mellom speil i robust eik eller furu i delikte farger.

Trenger du mer inspirasjon? Besøk vårt showroom på Dokka på vei til hytta. Vi gir deg eksperthjelp, idèer og inspirasjon og et uforpliktende tilbud. Kontakt oss.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger til hytta

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Karianne Osufsen

Kjøkken/interiør Designer

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram