Forny garderoben på hytta

Skap tidløs eleganse og praktisk organisering med våre garderobeløsninger.

Å velge det perfekte interiøret på hytta handler ikke bare om estetikk, men også om funksjonelle og varige løsninger. Kistefos Møbler, med vår kjærlighet til heltre, gir deg muligheten til å skape garderobeløsninger som går utover det vanlige. Vår stolthet ligger i at du kan se og føle den unike kvaliteten som bor i hver enkelt skapdør, hylle og skuff. Her er noen tips for å hjelpe deg med å optimalisere garderoben din.

Velg funksjonalitet med stil

Kistefos Møblers dedikasjon til solid heltre kombinert med moderne design gir deg muligheten til å velge garderobeløsninger som ikke bare er flotte, men også funksjonelle. Tenk på behovene dine – hvor mye hengeplass, skuffer eller hyller trenger du? Våre møbler er skapt med tanke på å tilfredsstille praktiske behov uten å gå på kompromiss med estetikk.

Lag en personlig touch

Med vårt design kan du skape en unik garderobeløsning som reflekterer din personlige stil. Velg blant våre smakfulle stiler klassisk, trend eller ultra, og behagelige farger for å matche hyttas atmosfære. Legg til små detaljer som gir møblene en personlig touch, for eksempel håndtak i form av knotter, lær, eller metall.

Bærekraft og kvalitet

Håndverket som ligger bak hvert møbel fra Kistefos Møbler er en hyllest til bærekraft og kvalitet. Våre møbler varer i generasjoner, og blir en del av hyttas historie. Nøye utvalgte trær og kjærligheten som legges i hvert sagskår og hammerslag, gir møblene autentisitet og karakter.

Plassoptimalisering for hytter

For en mindre hytte er plassoptimalisering avgjørende. Velg garderobeløsninger som utnytter hver centimeter på en smart måte. Med skreddersydde alternativer kan du få skap og hyller som passer perfekt inn i hyttas rom.

Hold orden med stil

En ryddig garderobe gir deg ro i sinnet. Velg løsninger med innebygde hyller, skuffer og kroker som hjelper deg med å organisere klær, sko og tilbehør på en måte som gjør det enkelt å holde orden.

Trenger du mer inspirasjon? Besøk vårt showroom på Dokka på vei til hytta. Vi gir deg eksperthjelp, idèer og inspirasjon og et uforpliktende tilbud. Kontakt oss.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram