Vår historie

Vi startet opp i et lite snekkerverksted rett utenfor Dokka i Nordre Land kommune på 1990-tallet.

Vi startet opp i et lite snekkerverksted rett utenfor Dokka i Nordre Land kommune på 1990-tallet. Med sag og dreiebenk ville vi gjenskape de bonderomantiske møblene som tidligere sto i norske gårdsbruk. Så det gjorde vi. Med solid heltre og varsomt grep ga vi nytt liv til 1800-tallets modeller av framskap, senger, bord og stoler.

I dag har vi 4000 kvadratmeter å boltre oss på en liten kilometer lenger bort. I fabrikken vår lager vi fortsatt møblene selv, men nå etter eget design. Med håndkraft og moderne maskiner forvandler vi rue treplanker til eksklusive kjøkken og innredninger.

Fabrikken i dag

I vårt 4000 kvm. store fabrikklokale på Dokka produserer vi kjøkken, møbler og innredning i heltre. Møblene fra Kistefos er laget med omtanke, lidenskap og forståelsen som må til, for å skape et vakkert og funksjonelt møbel av heltre. Vi har lært at vi må spille på lag med treet. Det fortsetter å leve, noen ganger i flere hundre år etter at det er blitt hogd. Som med oss mennesker er også trærne forskjellige. Noen ytterst få trær i Norge har de kvalitetene vi leter etter. Når vi endelig finner dem, kjøper vi dem og frakter de hjem til vår fabrikk. Hver eneste dag kjenner vi på de enorme kreftene, lukten og råskapen man finner i en grov furuplank.

Her på fabrikken tar vi fatt på den omfattende prosessen det er å forme treverket slik du som kunde har bestemt at vi skal gjøre på dine møbler. Vi tilpasser etter dine ønsker og spesifikasjoner, med tilhørende utstyr, farger og innredning.

Selv om det er mye håndarbeid i vår produksjon har våre ansatte også høy teknisk kompetanse. Innvesteringer i moderne maskinpark, sammen med stadig forbedringer av interne prosesser, gjør at vi kan produsere raskt, kostnadseffektivt og med høy presisjon og kvalitet.

Vi er stolte av å produsere i Norge, vi er stolte av å produsere på Dokka og ikke minst vil vi bli kjempestolte om du velger oss.

Vi innreder hytta for generasjoner

Hengivenheten til heltre er med oss i hvert sagskår og hammerslag. Vi elsker lukten. Digger råskapen. Vi har lært at vi må spille på lag med treet. Bry oss om det. La det få lov til å bevege seg i møblene dine – uten at du legger merke til det. 

Trærne er nøye utvalgt for at du skal få møbler og innredning som står til forventningene dine. Og vi legger vår stolthet i at du skal se og føle kvaliteten som bor i dem. Slik får du hyttemøbler som lever i generasjoner.

Torunn og Tonny Lindahl

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Karianne Osufsen

Kjøkken/interiør Designer

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram