Vår fabrikk

I vårt 4000 kvm. store fabrikklokale på Dokka produserer vi kjøkken, møbler og innredning i heltre. Møblene fra Kistefos er laget med omtanke, lidenskap og forståelsen som må til, for å skape et vakkert og funksjonelt møbel av heltre. Vi har lært at vi må spille på lag med treet. Det fortsetter å leve, noen ganger i flere hundre år etter at det er blitt hogd. Som med oss mennesker er også trærne forskjellige. Noen ytterst få trær i Norge har de kvalitetene vi leter etter. Når vi endelig finner dem, kjøper vi dem og frakter de hjem til vår fabrikk. Hver eneste dag kjenner vi på de enorme kreftene, lukten og råskapen man finner i en grov furuplank.

Her på fabrikken tar vi fatt på den omfattende prosessen det er å forme treverket slik du som kunde har bestemt at vi skal gjøre på dine møbler. Vi tilpasser etter dine ønsker og spesifikasjoner, med tilhørende utstyr, farger og innredning.

Selv om det er mye håndarbeid i vår produksjon har våre ansatte også høy teknisk kompetanse. Innvesteringer i moderne maskinpark, sammen med stadig forbedringer av interne prosesser, gjør at vi kan produsere raskt, kostnadseffektivt og med høy presisjon og kvalitet.

Vi er stolte av å produsere i Norge, vi er stolte av å produsere på Dokka og ikke minst vil vi bli kjempestolte om du velger oss.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Karianne Osufsen

Kjøkken/interiør Designer

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram