Få møblene levert og montert

Ikke utpreget handy, innrømmer du? Eller har du rett og slett ikke tid til å skru sammen et helt kjøkken? Om du vil, kan du bare sette nøkkelen i døra og nyte huset/hytta – fiks ferdig møblert.

Du trenger ikke løfte en finger – vi gjør alt for deg. Vi sørger for humpefri trasé hele veien fra fabrikken til møblementet står klappet og klart. Eller, om du har lyst til å teste drillen selv, kan vi sørge for at møblene blir trygt levert utenfor døra di. 

Kun de beste får ta hånd om møblene dine. Derfor har vi inngått et samarbeid med de dyktige folka Rønningen Byggetjenester på Dokka. Men du trenger bare å forholde deg til oss.

Håndplukkede fagmontører hos en lokal mesterbedrift har spesialisert seg på montering av våre møbler. De kjører skap, skuffer, bord og stoler trygt til hytta før de pakker ut og monterer. Opprydningen slipper du også. Emballasje, rusk og rask pakkes inn i bilen igjen.

Våre montører

  • bringer møblene trygt fram
  • bærer inn, pakker ut og monterer
  • er håndplukkede fagfolk spesialisert på Kistefos Møbler
  • er pålitelige og grundige

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Ta kontakt for gratis møte med en av våre kjøkken/interiør designere.

Gry K. Nyhus

Kjøkken/interiør Designer
E: 
Gry

Besøk vårt showroom

Ved vår fabrikk på Dokka har vi et stort showroom med kjøkken, bad, garderober, stuemøbler, senger og langbord.
Les mer
Copyright © 2024 All Rights Reserved Kistefoss Møbler AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram